h1

I SLA om Skövdemosken 100409

10 april, 2010

Annonser

3 kommentarer

  1. Studerade för flera år sedan på Komvux i Göteborg. Det var samtidigt som det pratades om en Moske i Trollhättan, den som sedan brann upp. jag studerade med en Iransk kille som var den största motståndaren till moskéer. Orsaken var att han menade att de byggdes och användes dels för att hålla koll och spionera på landsmän som flytt från Mullor och Imamer. Men orsaken till att jag är motståndare, är pga att oavsett vad man tycker, är Islam det enskilt största hotet mot vårt sätt att leva. Forsätter denna utveckling, har vi Sharialagar i sverige eller delar av, inom 10år. Inte ens Sverige och svenskarna kan påverka islam och får den mer ”försvenskad” . Så stoppa alla moské byggen, stäng de som redan finns. Förbjud slöja och all form av kvinnoförtryck.

    Staffan, Mariestad


  2. Tycker absolut inte vi ska bygga en moské. Jag tycker förövrigt att allt med religion är dåligt, det är något vi på 2000-talet borde ha växt ifrån.

    Som Staffan skrev, det är ett steg närmare Sharialagar.


  3. Läste någonstans att muslimer/islamister anser att kristna kyrkor är smutsiga byggnader, men hur kan dessa muslimer/islamister isåfall besöka flygplatser, järnvägstationer, hamnar, etc. för att där förekommer ju personer från olika trosgrenar.
    Isåfall måste dom ju acceptera en viss mängd smuts och då är en vanlig kyrka en lämplig lokal för deras aktiviter och det finns ju gott om kyrkliga lokaler både i Skövde och övriga delar av landet som används väldigt lite.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: